Teatre Clavé
Veure tota la programació
Programació > Gener-Abril 2020 > Teatre i dansa

Solitud

TNC


Lloc: Sala Gran Teatre Clavé

19/04/2020 18 h
 


Preus: 18,00 € anticipada - 20,00 € a taquilla

Sinopsi:

La gran novel·la de Víctor Català portada al teatre des de la mirada escènica d’Alícia Gorina

«Passat Ridorta havien atrapat un carro que feia la mateixa via que ells»... L'inici de l'obra més coneguda de Víctor Català és una invitació a capbussar-se en la fascinant riquesa literària de Solitud, i en prefigura alguns temes: el paisatge com a vocabulari per expressar l'existència, l'animalitat enfront de l'evolució cultural i tècnica, o el temps com a geografia humana.

Amb la seva gran novel·la muntanyenca, Caterina Albert va alçar la veu d’un dels personatges femenins més apassionants que han nascut dins la literatura catalana. Un periple d’una enorme intensitat vital, marcat per la magnètica descoberta del desig, el cru aprenentatge de la soledat i la lúcida comprensió dels dolors que pesen sobre el món.

PREU: anticipada 18 € | a taquilla 20€ | socis AE 14€

Espectacle EN ABONAMENT

Fitxa artística:

Direcció: Alícia Gorina

Intèrprets: Autoria: Víctor Català Direcció: Alícia Gorina Dramatúrgia: Albert Arribas Amb Pepo Blasco, Oriol Guinart, Pol López, Maria Ribera i Pau Vinyals Escenografia: Sílvia Delagneau Vestuari: Bàrbara Glaenzel Il·luminació: Raimon Rius So:Ígor Pinto Ajudant de direcció: Marta Tirado Producció: Teatre Nacional de Catalunya

© 2020 Teatre Clavé Plaça de Miquel Martí i Pol s/n - 08490 Tordera  -   CIF G-61936340  -   clave@teatreclave.cat
Avís legal i política de privacitat