Teatre Clavé
Veure tota la programació
Programació > SETEMBRE - DESEMBRE 2017 > Teatre i dansa

LUCIS ET UMBRAE

Sergi Buka


Lloc: Sala Gran Teatre Clavé

22/10/2017 18 h
 


Preus: 12,00 € anticipada - 13,00 € a taquilla

Durada: 90 minuts

Sinopsi:

Un espectacle multidisciplinari a partir del món de la llanterna màgica amb uns ingredients escènics de luxe: l'il·lusionisme de Sergi Buka i la música en directe de Jordi Sabatés, amb una dramatúrgia de Victoria Szpunberg. Tot plegat, per parlar sobre el lloc de la fantasia en el món contemporani. Un festival d'ombres i llums a través d'aquest artefacte fascinant que va inaugurar les noves tècniques per representar la realitat i va preparar el salt de la pintura cap al món audiovisual.

 

Després d'estrenar-se el passat mes de maig al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), Lucis et umbrae arriba ara a Tordera en una ocasió privilegiada per veure en moviment una col·lecció històrica de plaques per a llanterna màgica amb un valor patrimonial incalculable.

 

Espectacle EN ABONAMENT.

Edat recomanada: + 14 anys

 

Fitxa artística:
Idea original: Sergi Buka |  Direcció: Xavier Martínez  | Dramatúrgia: Victoria Szpunberg  | Música original: Jordi Sabatés  | Il·lusionisme i projecció de llanterna màgica: Sergi Buka  | Actriu: Rosa Serra  | Producció: Sergi Buka i Teatre Nacional de Catalunya


Més informació:
http://teatreclave.cat/estable/lucisetumbrae

© 2018 Teatre Clavé Plaça de Miquel Martí i Pol s/n - 08490 Tordera  -   CIF G-61936340  -   clave@teatreclave.cat
Avís legal i política de privacitat