Teatre Clavé
Veure tota la programació
Programació > GENER - MAIG 2018 > Teatre i dansa

BONA NIT, BENPARITS!

Fel Faixedas


Lloc: Sala Gran Teatre Clavé

04/02/2018 18 h
 


Preus: 18,00 € anticipada - 20,00 € a taquilla

Durada: 70 minuts

Sinopsi:

Bona nit, benparits! és un cant divertit i serè al cicle de la vida. I és també el primer projecte en solitari d'en Fel Faixedas després d'haver format part de Teatre de Guerrilla i, posteriorment, de Xuriguera&Faixedas.

A Bona nit, benparits! l'actor d'Arbúcies canta i toca i, entre cançó i cançó, ens explica la seva particular manera de passar per aquest món. Sense llàgrimes ni estridències, en Faixedas ens ensenya com és: natural, planer, sincer, divertit, carismàtic, entranyable, gamberro i seductor. I ho fa a través de cançons escrites per ell mateix i interpretades per la seva banda, Furgón Oscuro, que apareixerà a l'espectacle a través de pantalles, com també hi apareixeran, virtualment, els artistes convidats Gossos, Adrià Puntí, Miqui Puig, Judit Nedderman i Roger de Gràcia.

HUMOR I MÚSICA  | + 14 anys

 

Espectacle EN ABONAMENT

 

Fitxa artística:
Idea, interpretació i lletres de les cançons: Fel Faixedas | Direcció: Marcel Tomàs | Guió: Xavier Sanjuan i Fel Faixedas | Supervisió general: Carles Xuriguera | Furgón oscuro: Dani Tort, Pep Serra, Joel Serras


Més informació:
http://teatreclave.cat/estable/bonanitbenparits

© 2018 Teatre Clavé Plaça de Miquel Martí i Pol s/n - 08490 Tordera  -   CIF G-61936340  -   clave@teatreclave.cat
Avís legal i política de privacitat