Teatre Clavé
Veure tota la programació
Programació > GENER - MAIG 2018 > Teatre i dansa

AKA (Also Known As) // festival Zero //

Sala Flyhard


Lloc: Sala Gran | AKA

09/03/2018 21 h
 


Preus: 8,00 €

Durada: 70 minuts

Sinopsi:

Carles. 15 anys. Parla català i castellà. O tot a la vegada, barrejat, com pot, com vol. Adoptat quan tenia 3-4 anys. No se’n recorda. Família de classe mitjana. Fa servir el Tinder. Coneix la Clàudia i se n’enamora. La Clàudia és de classe mitjana-alta. Catalana. Tot va bé. Primera nit que tindran sexe... faran l’amor. Hi ha molt d’amor. Tot se’n va a prendre pel sac. Apareix la cosina. Coitus interruptus. La Clàudia no li respon més les trucades. Apareix la policia a casa. Judici. Per què? És moro. O almenys ho sembla. “en realitat”, perquè la Clàudia era menor. Però en realitat perquè és moro, no és d’aquí. Qui ets? Qui la gent creu que ets? O ets el que sents? O una barreja? Importa qui ets? Qui vas ser? O el que sembles ser?

AKA (Also Known As)
parla d’en Carles, de l’amor, de qui és, de la seva identitat, de la seva història. Però nosaltres no serem espectadors, serem els seus oients, còmplices i jutges... En definitiva, serem la societat que diu qui és, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva història.

TEATRE | +12 anys | Aforament reduït


// Compra l'ABONAMENT FESTIVAL ZERO per 15€ //

 

 

Fitxa artística:
Intèrpret: Albert Salazar | Dramatúrgia: Daniel J. Meyer | Direcció: Montse Rodríguez Clusella | Escenografia i vestuari: Anna Tantull | Disseny il·luminació i espai sonor: Xavi Gardés


Més informació:
http://teatreclave.cat/estable/aka

Espectacle inclòs a:

© 2018 Teatre Clavé Plaça de Miquel Martí i Pol s/n - 08490 Tordera  -   CIF G-61936340  -   clave@teatreclave.cat
Avís legal i política de privacitat